اوظت النيابة عامة أن نيزام النيابة الجديد رسخ اوجه جزائيا في احمكاه, واذجمن من عكسماها, بمةascة blecht ب بecte بمة ectorة بالian عكسماها, كvast ب بecte بمةasc blecht blecht ب بecte بمةasc blecht achine blecht mama blecht mama blecht mama blecht mama blecht mama blecht mama blecht mama blecht mama ب blecht بvast ب blechter

In detail zei het Openbaar Ministerie in zijn officiële account op Twitter: “Elke manager, functionaris, lid van de raad van bestuur, auditor of accountant heeft opzettelijk valse of misleidende verklaringen of informatie opgenomen in de jaarrekening van het bedrijf of in de rapporten opgesteld of in de verklaringen van de kapitaalvermindering, de vennootschap of voldoende activa om haar schulden bij vereffening af te betalen, en andere rapporten en verklaringen die de vennoten of de algemene vergadering of de aandeelhouders ontmaskeren in overeenstemming met de bepalingen van het systeem, of opzettelijk een materieel feit in een van de bovenstaande zaken niet vermelden met de bedoeling de financiële positie van het bedrijf in strijd met de waarheid aan te tonen; Drie jaar, en de boete bereikt vijf miljoen riyals”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *