De bewaarder van de twee heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz Al Saud, stuurde een telegram met felicitaties aan zijne excellentie president Dr. Abdul Latif Jamal Rashid, president van de Republiek Irak, ter gelegenheid van het succes van zijn land bij het organiseren van de 25e Arabische Gulf Football Championship en de overwinning van het Iraakse team in het kampioenschap.
De koning zei: “We zijn blij, ter gelegenheid van het succes van de Republiek Irak bij het organiseren van het 25e voetbalkampioenschap van de Arabische Golf en de overwinning van het eerste Iraakse voetbalteam in het kampioenschap. We sturen uwe Excellentie onze oprechte boodschap van felicitaties en de beste wensen voor verder succes, en voor de broederlijke mensen van de Republiek Irak vooruitgang en welvaart.”

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, kroonprins en premier, heeft een telegram met felicitaties gestuurd aan Zijne Excellentie President Dr. Abdul Latif Jamal Rashid, President van de Republiek Irak, ter gelegenheid van het succes van zijn land bij het organiseren van het 25e voetbalkampioenschap in de Arabische Golf en de overwinning van de Iraakse nationale teams in de Champions Cup.
Zijne Hoogheid de kroonprins zei: “Ik ben blij met het succes van de Republiek Irak bij het organiseren van het 25e voetbalkampioenschap van de Arabische Golf en de eerste overwinning van het Iraakse voetbalteam in het kampioenschap. Ik wil Uwe Excellentie mijn oprechte gefeliciteerd en beste wensen voor de grootste vooruitgang en succes voor uw mensen en broederschap aan de staat.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *