The New York Times heeft onthuld dat de stafchef van het Witte Huis, Ron Klain, naar verwachting zal aftreden.

Dit gebeurt tegen de achtergrond van de crisis met de geheime documenten van de Amerikaanse president Joe Biden.

De voorzitter van de House Oversight Committee, James Comer, heeft om gegevens gevraagd van bezoekers aan het huis van de Amerikaanse president Joe Biden in Wilmington, Delaware, nadat er geheime documenten waren gevonden in zijn kantoor en garage.

Comer, een Republikein, zei in een brief aan de stafchef van het Witte Huis, Ron Klein: “Zonder een lijst van personen die zijn woonplaats hebben bezocht, zal het Amerikaanse volk nooit weten wie toegang had tot deze zeer gevoelige documenten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *