أسامة الطريفي- الوعم

De administratie van de Altai-club heeft de procedures voor het contract met de speler van de voormalige Al-Hilal-club, de Roemeense Meriel Radovi, afgerond om het eerste team te trainen, na de reeks nederlagen die de club had met de voormalige coach van de Portugese “Biba” Na de nederlaag van het team was de eenheid meer dan eens boos op de veranderingen die plaatsvonden in de formatie van het team, wat de fans van de club van streek maakte vanwege de aanhoudende verliezen en de verlaagde niveaus.

De nieuwe coach, Meryl Radoui, is populair onder de Saoedische fans, aangezien hij een van de spelers was van de Al-Hilal Saudi-club in de verdediging, en deze keuze komt er nadat de club verschillende namen voor een aantal coaches had aangedragen. المدب المدب مع فيلق يونيفيرسيتاemenا الروماني, هد لعجين (20) مُـبارة وانتصف في (10) وان و zdrav و cit و Cit

(29 ) حدفاً , اسـجــل اللعق من تعربة ( 23 )حدف ! Zoals hij zei na 4 maanden training.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *