Het General Accounting Office heeft namens het Saudi Financial Review and Performance Control Center de lancering aangekondigd van trainingsprogramma’s voor dit jaar (2023) voor werknemers van overheidsinstanties die betrokken zijn bij de boekhouding, waar de registratie voor de eerste fase van die programma’s zal beginnen aanstaande zondag, 7 Rajab 1444H, wat overeenkomt met 29 januari 2023 m.

De opleidingsprogramma’s omvatten (67) programma’s op het gebied van boekhouding en financiën, waaronder de meest prominente (interne auditing, financieel beheer, gerechtelijke boekhouding, zakat en fiscale boekhouding, prestatiebewaking, op risico gebaseerde auditing en toezicht op overheidsmagazijnen). , zal -door Gods wil- worden vastgehouden.

من جانبه اقد مدير عام مركز “تدريب” عبدالله بن احمد الثبيت على أن هذه فرامة في طريقة الديوان في الديوان في الديوان في تعريف التعورة عمل التعملي مع هذا الغرفة المشمولة برقابته; om de praktijk van het beroep van boekhouding en beoordeling in het Koninkrijk te ontwikkelen, en om regelgevende instanties te bieden om overheidsgeld en werkgelegenheid te beschermen, en om de efficiëntie van de prestaties bij overheidsinstanties te verbeteren.

Er wordt vermeld dat registratie en kennis van de nodige informatie over de verschillende opleidingsprogramma’s en hun onderwerpen, evenals het tijdschema voor de uitvoering ervan, zal gebeuren door de pagina “Opleiding” op de website van het Gerecht van rekeningen op de koppeling: http://portal.gca.gov.sa/SCFPA.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *