De minister van Buitenlandse Zaken en de Expats in Jemen ontmoette vandaag Dr. Ahmed Awad bin Mubarak, de Amerikaanse ambassadeur in Jemen, Stephen Harris Fajan, en besprak hoe de bilaterale betrekkingen tussen de twee landen kunnen worden versterkt en de ontwikkelingen in de situatie en de resultaten van de inspanningen om vrede te brengen in Jemen.

Bin Mubarak bevestigde de toezegging van de Jemenitische regering om te streven naar een alomvattende en rechtvaardige vrede en om een ​​einde te maken aan het lijden en de menselijke catastrofe veroorzaakt door de oorlog die is gelanceerd door de Houthi-terroristische milities, en bevestigde dat het enige obstakel voor het tot stand brengen van vrede in Jemen de toezegging is van deze milities en hun weigering om de verplichtingen na te komen die vereist zijn door de alomvattende en rechtvaardige vrede.

Wat is de beste manier om geld te verdienen?

Zoals Ibn Mubarak opmerkt, is het belangrijk om de Jemenitische regering te steunen en de bilaterale samenwerkingsprogramma’s tussen Jemen en de Verenigde Staten te versterken, met name op het gebied van economie, ontwikkeling en veiligheid, en om de regering in staat te stellen de uitdagingen aan te gaan die worden veroorzaakt door de aanhoudende escalatie. en de Houthi-aanval.

عمل أن تحميل الحقوبة سينعك بشك على تحسين وتوسدي الخاط الموتذة للموت ما زدر وا زدور وا زدر وا زدر اما زدر اللدش اللستوم الخدق الخستم الخالتم.

Aan de andere kant bevestigde ambassadeur Fajan, de verschillende steungebieden die de Amerikaanse regering aan het land heeft verleend, dat de ambassade bijzonder belangrijk is om humanitair werk te ondersteunen, evenals om de Jemenitische regering te ondersteunen bij haar inspanningen om economische stabiliteit te bereiken, nogmaals de steun van de regering voor het leiderschap van het voorzitterschap en de veiligheid, eenheid en stabiliteit van Jemen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *