van 31 januari 2023 op 1 januari 2023; De tweede jaarlijkse bijeenkomst van de centrale banken over de ontwikkelingseconomie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, gesponsord door de gouverneur van de Centrale Bank van Saoedi-Arabië Dr.

dynamiek van de inflatie

En hij zal aanwezig zijn bij de conferentie, waarvan het algemene kader is gecentreerd rond “inflatiedynamiek tijdens onzekere situaties; op weg naar een stabiel en duurzaam herstel”, in aanwezigheid van een aantal beschermheren, centrale bankiers uit de landen die aan de conferentie deelnemen, en het plaatsvervangend hoofd van de Wereldbankgroep voor zaken in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, professor Farid بلحاج.

Hoe werkt het?

كما سيشارك العربية خبراء البنك الدوليل, ونخبة من الباحثين الاقدر الكز امن امن اما زدور امالكز اما زدور الباقاقاقاقاقاقاق via الباماك الحقائقMe.

Ondersteuning van onderzoek op economisch, financieel en ontwikkelingsgebied

De organisatie van deze conferentie is in overeenstemming met de inspanningen van de Centrale Bank van Saoedi-Arabië om onderzoek op het gebied van economie, financiën en ontwikkeling te ondersteunen en om samenwerking en communicatie met onderzoekers en economen op lokaal en internationaal niveau te bevorderen.

het meeste economische onderzoek

De conferentie zal de belangrijkste economische onderzoeken presenteren die de afgelopen tijd zijn voorbereid, evenals het belangrijkste economische beleid dat eruit voortvloeit en gericht is op het bevorderen van economische groei en stabiliteit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *