De Argentijn Ramón Diaz, de technisch directeur van het Al Hilal-team, maakte de officiële lijst van deelname aan de World Cup of Clubs Championship 2023 bekend.

De lijst van Al-Hilal in de World Cup of Clubs is als volgt: “Abd Allah Al-Maaiuf, Habib Al-Watiyan, Muhammad Al-Owis, Janj Hyun Soo, Ali Al-Balihi, Mu’az Faqihi, Muhammad Jahfli, Khalifa Al-Dosari, Saud Abdul Hamid, Mut’ab Al-Mafraj, Abd Allah Atif, Andre Carrillo, Salem الدوسري, مساب الجووير, محمد كنو, جوستافو كويلار, محمد القحتاني, محمد الخيبري, ناسر الدوسري, ميشيل ديلجادو, موسى ماريجا, Als u een apparaat gebruikt, kunt u het beste uw geld verdienen.

De afwezigheid van het tweede team, Muhammad Al-Breek, en Hamd Al-Yami, die vanwege een blessure met het Al-A-team naar Marokko vertrokken, terwijl hij zijn trainingsprogramma op het hoofdkantoor van de club voltooide, evenals de ster van het team Salman Al-Fraj, vanwege het gebrek aan technische paraatheid.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *