استقبل الرئيس الدوكتر رشاد محمد العليمي, رياس المجلس القدمة الرعاسي, ليوم تحليقة, بقسر المحمديق ومها عجم المجلس عبدالرحمن المحرمي, رياس بائة العربيوتي الفيناليس, وسفراء تدفع من دول المتحديدين عديل اليمن.

وترق المتحدة الى المستجدات اليمني, والجودة والجودة والدولية لإنظاء المليشيات الحوثية الترورسية المداومة من نسام ايراني, وثلال السلام والاسلام في اليمن.

Tijdens de bijeenkomst heette de president de Europese ambassadeurs welkom en informeerde hij hen over de ontwikkelingen in de lokale arena, waaronder de inspanningen van de Raad en de regering om staatsinstellingen op te bouwen, de levensomstandigheden te verbeteren en een duurzame levensstijl te waarborgen met deelname van alle actieve componenten van het staatsbestuur tijdens de overgangsfase, inclusief de aankondiging van de machtsoverdracht aan het land.

En bedank de voorzitter van de leiderschapsraad voor de inspanningen van de mensen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en de regionale en internationale bemiddelaars voor de hernieuwing van menselijke vrede en het daarop voortbouwen om een ​​alomvattende, duurzame en eerlijke vrede te bereiken die voldoet aan alle aspiraties voor ontwikkeling en stabiliteit, en het opbouwen van een rechtsstaat en gelijk burgerschap.

De president zei: “De presidentiële raad houdt nog steeds vast aan zijn belofte om een ​​vredesraad te zijn, maar tegelijkertijd is het een raad met vastberadenheid en macht om het niveau van de raad te verhogen, wat er nogmaals aan herinnert dat het al-Hawthiaanse leger niet hebben het recht op vrede in Jemen.”

Het is mogelijk om de wasmachine te gebruiken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *