Real Madrid, de grootste kandidaat, probeert een record te vestigen door voor de vijfde keer de wereldbeker voor clubs te winnen en de superioriteit van Europa ten opzichte van Zuid-Amerika vast te houden, en het lijkt erop dat Oranje, dat in 2014 de titel won, daarna het 3 keer op rij in de periode 2016-2018, is op weg om Flamengo in Brazilië te ontmoeten in de finale, maar beiden moeten verrassingen vermijden in de eerste helft van de finale, en voordat ze om 11.00 uur naar de finale gaan.

En de Europese clubs wonnen de titel in de laatste negen versies van het toernooi, en ze domineerden het sinds 2012 toen Corinthians Chelsea versloeg in de finale in Japan, een zeldzame overwinning voor Zuid-Amerika.

Als u een van de volgende apparaten wilt gebruiken, moet u een MTO-programma openen.

en het toernooi zal worden gebruikt om meer aanpassingen aan het systeem van videoscheidsrechters uit te proberen, en de scheidsrechters zullen voor het eerst de redenen voor de beslissingen van de videoscheidsrechter voor de fans in het stadion en voor de fans via televisie worden uitgelegd, maar de gesprekken tussen het personeel tijdens de bespreking van de video blijven vertrouwelijk.

en misschien تكون هذا إلى النساء عرض المزيد بالنسام بالنظام عرض المزيد ما قق فيفا “إقامراون طامراوWuidelijk با

De grote Europese clubs hebben de lijst met de meest gekroonde clubs op het WK onder controle, voor de start van de 19e editie in Marokko in de volgende maand februari, met name in de periode van 1 tot 11 van die maand.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *