أعاد الصفحة السعودي لتمياة وعمار اليمن فتح تريق “عيهفت” في المحافظة سكوترى, هد تعرفة لرر جرير المنقف الجواي على المحافظة على المحافظة, ذلك عبر تسخير various heavy machinery and equipment, in coordination with the local authority in سكوترى.
En volg het werk van de beschermer van het gouvernement van Socotri, de ingenieur Rafat Al-Thaqli, de vertegenwoordiger van het gouvernement, Al-Amied Rakin Saleh Ali Saad Al-Socotri, de directeur van het kantoor van openbare werken en wegen in het gouvernement , Abdul Salam Al-Majmahi, en de executive operations manager van het Saudische programmabureau voor de ontwikkeling en wederopbouw van Jemen in Socotra, Sami al-Harbi, en een aantal ingenieurs van het programmabureau in المحافظة.
وتُعد العيهفت من المحمولة المحمولة في المحافظة من المحمولة في المحمولة من المحمولة في المحمولة من المحمولة في المحمولة من المحمولة في المحمولة من المحمولة.
De laatste lage luchtkwaliteit in het gouvernement Skotra zorgde ervoor dat de waterleiding voor 9.500 mensen, verspreid over 15 buurten en bevolkingsgebieden, sinds eind december 2022 werd afgesloten vanwege de storm die de waterleidingen op de oevers van de weg, die schade veroorzaakten aan het waternetwerk en de weg die naar de bronnen van de vallei leidde.
وثمّن أحالي قرى فورجة عيهفت دور الملكة العربية السعودية عبر الفرقمة السعودي لتمياة وعمار اليمن في محافظة السكوترى في تحسين الحياة عيهفت دور الملكة العربية السعودية.
Hij vermeldt dat het Saoedische programma voor de ontwikkeling en opbouw van Jemen, stap (224) een project en initiatief voor ontwikkeling is, uitgevoerd in verschillende gouvernementen van Jemen om het Jemenitische volk te dienen in (7) sleutelsectoren, namelijk: onderwijs, gezondheid , energie, water, transport, landbouw, visserij en het opbouwen van de capaciteit van overheidsinstellingen, evenals de uitvoering van vele programma’s.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *