En prins Faisal bin Bandar bin Abdulaziz, de gouverneur van de provincie Riyadh, won tijdens de slotceremonie van het festival van koning Abdulaziz, de zevende deelnemer, de burger Abdul Mohsen bin Saleh Al-Rajhi, de tweede editie van de Al-Shadad Award, met een totaal van 2.730 punten, waar hij de prijs ontving van zijn zoon Nayef.

In de vorige versie had de administratie van het King Abdulaziz Festival de wedstrijd “Alsdad” in het leven geroepen, met als doel om te strijden tussen alle deelnemende eigenaren in alle categorieën, en het hangt af van de som van de meeste punten na het winnen, en in elke versie is er één winnaar en in het geval van een monopolie duurt deze wedstrijd drie jaar.

En de laatste Al-Shadad Award was competitief, eerlijk en economisch geweldig, en speelde een grote rol bij het openen van grote horizonten voor de engelen van de kamelen en stieren door grote deals van miljoenen dollars op het gebied van verkoop of verhuur van individuen en schoonmakers om binnen te komen in de festivalcompetities met als doel het maximale aantal punten te behalen om de Al-Shadad Award te winnen, de enige competitie die niet afhankelijk is van de directe competitie maar afhankelijk is van de som van de punten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *