Real Madrid scoorde een waardevolle prijs op het gastteam van Valencia, met een schoon paar, in de wedstrijd die ze donderdagavond verzamelden in het Santiago Bernabéu-stadion en de zevende ronde van de Spaanse competitie.

En Real Madrid was in de eerste plaats de krachtigste van alle vloeken, en het was de ergste. واثور اللعب الملكي om eerst een wijziging aan te brengen

والغت تنزيل فيديو “فار” لريال مدردي في الموقع من المتقدم بلائة منذاء, سجله المحمد عنتوني روديجر, بداعي على على المحادر الفرنسي كريم بنزيم.

الشوط ثاني, نجه مركو اسينسيو, في تجيل الأول الفولاد اللعق الملك me ا الدق 52 ص ا gezond الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق الق arij

Hij voegde de Braziliaanse ster Vinicius Junior toe, het tweede doelpunt van Real Madrid in de 54e minuut, nadat hij een prachtige pass van Karim Benzema had ontvangen, maakte hij indruk op het doel en het deed hem pijn. 72-jarige leeftijd van 72, بعد تدخله العنً

ورفع ريال مدردي, رصيده للنقطة 45 في وسافة جدول إجاب الليجا, خلف بركسالون ساحب الصدارة برصيد 50 قطعة, بيمن تجمد رصيد فالنسيا عند 20 قطعة في المركز فيرو عشر.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *