Er werd een memorandum van overeenstemming ondertekend door de Holy Capital Authority met de Kamer van Koophandel in Mekka, gericht op het promoten van de openbare parken voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in hun herstel, evenals het verbeteren van de milieu-, sport- en culturele levensstandaarden, wat zal steun het project “Groen Mekka”.

De officiële woordvoerder van de Holy Capital Authority, Asama Zaitouni, zei dat een van de doelen van dit strategische partnerschap de uitvoering is van activiteiten, bewustmakingscampagnes en educatieve en sportprogramma’s, met als doel de aandacht te vestigen op toekomstige generaties, gezamenlijk werk tussen the two parties in accordance with the regulations and instructions, and encouraging volunteer work that serves and achieves prosperity. بالمنتجةة, ومقاعدة عقد الدورات الترجمةية والتعديقية التي خدم المعلومة شيفتاة في هذا المجازل.

Hij voegde eraan toe in de verklaringen van het Saoedi-Arabische Agentschap “WAAS”: “De overeenkomst omvat de oprichting van een aantal gangen van de moskeeën en de clubs en de sportstadions in verschillende gebieden in de hoofdstad van de Heilige Stad”.

واشار إلى أن هذا الثاثرة على عن السودية الخضراء بدولة المدسلة بدرائة “السودية الخضراء”, which is considered essentially important to promote environmental sustainability and desertification control, and to increase the area of ​​​​green cover, to be a city for life and friends for mensen en dieren.

Het valt ook samen met de rol van de gemeente van de heilige hoofdstad om actieve kansen te bieden aan de gemeenschap, door hoogwaardige en onderscheidende gemeentelijke diensten te bieden, door de ruimte van de parken te vergroten als een verademing voor de burgers, bewoners en Bezoekers, evenals bijdragen aan de activering van de integratieaspecten om de inspanningen met betrekking tot de herstel van de openbare parken te versterken, via een echt gemeenschapspartnerschap voor marketing حدايق على على على رجال عقمة على على حvast.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *