Burgers kunnen zich niet redden in de rechten van de burger.

De ambassade zei donderdag in een verklaring: “In aanvulling op wat eerder door de ambassade is gepubliceerd, en gezien de frequente gevallen van fraude waaraan Saoedische burgers zijn blootgesteld via valse e-mails en connecties, doen onbekende personen zich voor als ambassademedewerkers, met behulp van elektronische programma’s die aantonen dat het nummer van de beller Het nummer van de ambassade van het Koninkrijk Saoedi-Arabië of het nummer van de culturele bijlage in Washington is of dat het adres van de e-mail van de afzender verband houdt met de adressenlijst van de ambassade en dat ze dreigen met het overmaken van geld naar de Verenigde Staten en de internationale scheepvaartautoriteiten.

De ambassade benadrukte de burgers dat deze telefoontjes en e-mails niet afkomstig zijn van de ambassade of de culturele bijlage, ondanks het verschijnen van hun telefoonnummers en adressen, wat bevestigt dat deze mensen telefoonapplicaties en elektronische software gebruiken voor het kopiëren, stelen en stelen van geld op illegale manieren, door de burgers te misleiden die problemen tegen hen hebben vanwege hun academische graden of cursussen die ze later aan de universiteit hebben behaald, of de verificatie van universitaire diploma’s of het verzoek om intrekking van academische beurzen, en dat zij moeten sommen geld storten op rekeningen buiten het Koninkrijk om hun diploma’s te legaliseren of te certificeren, of om hun rechtspositie te wijzigen, of om zich door een advocaat te laten vertegenwoordigen, of om hun diploma’s te legaliseren.

En de ambassade bevestigde dat het burgers onder geen enkele omstandigheid vraagt ​​om geld naar haar of naar een andere partij over te maken, en dat het haar rol is om diensten aan burgers te verlenen volgens de specifieke verantwoordelijkheden bij het aanvragen van diensten van Saoedische burgers via de secties en consulaten die de ambassade volgen.

واهابت السفارة بالموتوعينين في الملكة و إستحديثة الامريكاين اكته الحيثة والحديثة والإبداوب على إلى هذا المشبوهة لهم واحدوب واحدة واحدة ايا موسيقية لهم. Ook werkt de ambassade samen met de verantwoordelijke autoriteiten om alle nodige maatregelen te nemen om hem gezond te houden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *