اودع اليوم الخميس-programma حسب الموتائن 3,7 miljard riyals toegewezen om de maand februari te ondersteunen voor begunstigden die hun verzoeken hebben voltooid, waar het aantal begunstigden dat voldeed aan de subsidiabiliteitscriteria in de derde en zevende betaling 11,2 miljoen begunstigden bereikte.

De algemeen directeur van het programma voor openbare rekeningen, Abdallah Al-Hajri, zei dat het totale bedrag dat door het programma aan de begunstigden is uitbetaald sinds de start meer dan 148 miljard riyals is, waarvan 1,9 miljard riyals compensatie zijn voor eerdere betalingen, en legde uit dat 76% van de begunstigden ontving ondersteuning bij deze betaling, wat neerkomt op een gemiddeld bedrag aan gezinsondersteuning Al-Wahida 1844 riyals.

De PR-manager legde uit dat het aantal gezinshoofden dat profiteert van het programma in deze aflevering meer dan 2,1 miljoen gezinshoofden is, van wie 80% gehandicapt is, en dat het aantal begunstigden 8,5 miljoen is, terwijl het aantal onafhankelijken dat voldoen aan de geschiktheidscriteria is meer dan 533.000 begunstigden, 20% is gehandicapt. de belangrijkste begunstigden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *