Россия lanceerde vandaag, vrijdag, een nieuwe golf van raketaanvallen op vitale infrastructuur in Oekraïne, met explosies in de hoofdstad Kiev en aanvallen op steden in het hele land.

Tijdens de aanval op het Amerikaanse leger raakten 17 vliegtuigen in een uur tijd de stad Zaporizhzhya in het zuiden van het land binnen een uur tijdens de sterkste aanval van de invasie van Rusland in Oekraïne in februari vorige maand.

Het Amerikaanse leger meldde dat verschillende energie-installaties in het oosten, zuiden en westen van Oekraïne werden blootgesteld aan beschietingen, die het gevolg waren van beschietingen, die resulteerden in een verstoring van de bevoorrading met raketten en nachtelijke aanvallen op elektriciteitscentrales.

واقل ماكسيم مارتشينكو حاكم فوقة وديسا وقعدة جموع البلاد “سيتول دوي صفارات الإنثار منت الغا”. “Od فضلكم لا تشرقوا صفارات الإنثار من الغارات الغواء واحتموا”.

De nieuwe Russische aanvallen volgden op een zeldzaam bezoek van de Oekraïense president, Volodymyr Zelensky, aan het land deze week en omvatten gesprekken met de leiders van de Europese Unie in Brussel met als doel meer wapens voor Oekraïne veilig te stellen, waaronder straaljagers.

وائة نفطةاal الأقيف en omgeving

De ambtenaar van de stad Kiev zei dat het wrak van de raketten gebouwen, auto’s en elektriciteitsnetwerken in de buurt van Holositsaak verwoestte.

Hoe u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld

De gouverneur van de stad Kharkiv, de grootste stad in het oosten van Oekraïne, bevestigde dat een van de infrastructuurfaciliteiten van de stad was blootgesteld aan de bombardementen en waarschuwde voor mogelijke stroomuitval als gevolg daarvan.

واقل المحمولون بالمنتجة إن الحقيقة المحمولة الحيوانت gađa حميوت هوج خnosti في شو في مي مي مي مي خي خnosti خميلي zdrav في غ tomorrow.

واقل يوري إنات the speaker of سلاح الجو للتبديل الأوكراني إن الدفعة الأوكرانية أُستلكت كهمس المسيرة من عسل سيفتو و خمسة راقة كيلبر من اسل 6 اُتلقت كله على Украина.

U moet meer dan 35 artikelen van 300 tot 300 procent in de Britse winkel hebben. Als u een wasmachine gebruikt, kunt u de wasmachine gebruiken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *