Het Nationaal Meteorologisch Centrum verwacht in zijn rapport over de weerstoestand in het Koninkrijk gedurende de komende 24 uur de voortzetting van het effect van actieve winden die stof en stof veroorzaken die het bereik van horizontaal zicht in delen van de gebieden van Al-Jawf beperken , Tabuk, Al-Madinah Al-Munaura, Makkah Al-Karma, Riyadh, and parts of Al-Baha areas. وعسير, في هذا تكن السماء غايمة درقيةً إلى غايمة تتخلَّلها شحبٌ رعديةٌ ممطراٌ تُسبَق برياح عنها تحد من مدا وحديث الأحقيقة على بريقة من Als u een apparaat gebruikt, kunt u het beste het apparaat gebruiken.
Het centrum wees erop dat de beweging van de oppervlaktewind op de Rode Zee van noord naar noordwest is met een snelheid van 15-40 km/u in de noordelijke en centrale delen, en van zuidwest tot zuidoost met een snelheid van 15-30 km/u. km/u in het zuidelijke deel tot meer dan 50 km/u in de richting van de Straat van Bab al-Mandab, en de hoogte van de golf van een meter tot anderhalve meter in de noordelijke en centrale delen bereikt meer dan twee meter in de richting van de Straat van Bab al-Mandab, en de golfconditie in de Rode Zee is licht tot middelmatig in de richting van de Straat van Bab al-Mandab, terwijl de toestand van de oppervlaktewind in de Arabische Golf van het noordwesten naar het noorden met een snelheid van 15-38 km/u draait ‘s nachts van het noordoosten naar het zuidoosten met een snelheid van 10-25 km/u, en de golfhoogte in de Arabische Golf is van een meter tot anderhalve meter, en de toestand van de zee is lichte tot middelhoge golven.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *