اجتمعَ Amir Abd al-Aziz bin Salman, minister van Energie, vandaag in het kantoor van Al-Riyadh, met de minister van Staat en de speciale vertegenwoordiger voor internationale klimaatactie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Jennifer Morjan.
En tijdens de bijeenkomst bespraken ze de onderwerpen die tussen de landen van belang zijn op het gebied van klimaatactie, waaronder de gebieden van schone energietechnologieën om de uitstoot van koolwaterstoffen en bronnen van hernieuwbare energie te beheersen, en schone waterstof, waar het koninkrijk werkt eraan om de grootste bron ervan ter wereld te worden.
De bijeenkomst ging ook in op de specifieke initiatieven van het Koninkrijk Saoedi-Arabië in het licht van klimaatverandering en het verminderen van emissies, voornamelijk de groene initiatieven van Saoedi-Arabië en het Groene Midden-Oosten, en besprak hoe de samenwerking kan worden versterkt om de ambities en doelen te bereiken van beide partijen bij het omgaan met emissies door middel van projecten voor het afvangen, gebruiken, recyclen en opslaan van koolstof in het kader van een circulaire koolstofeconomie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *