De minister van Industrie en Minerale Hulpbronnen voor Digitale Transformatie, Muhammad Al-Mahna, zei, in vergelijking met “Al-Arabiya”, dat we werken aan de ontwikkeling van digitale diensten voor de industriële sector om de toename van de vraag naar diensten te vergemakkelijken , wat bijdraagt ​​aan de realisatie van de strategische ambities van de Saoedische industrie.

Hij voegde eraan toe dat de ontwikkeling van het digitale systeem voor de industriële sector in het Koninkrijk de eerste institutionele stappen omvatte door integratie met overheidsinstanties vertegenwoordigd door de kunstmatige intelligentie-instantie, waar alle digitale diensten worden gehost door de overheidscloud.

Hij legde uit dat het tweede pad bestaat uit het bouwen van een basis in samenwerking met een aantal overheidsinstanties om de menselijke capaciteit op het gebied van digitale transformatie, cyberbeveiliging en informatie te ontwikkelen om bij te dragen aan de ontwikkeling van alle digitale diensten en om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Het Ministerie van Industrie en Minerale Hulpbronnen in Saoedi-Arabië heeft de nieuwe versie van “Mansa Industrial” gelanceerd, met de nieuwe functie van meer dan 30 diensten die elektronisch worden geleverd aan investeerders in de industriële sector.

Het ministerie van Industrie en Minerale Hulpbronnen legde uit dat de nieuwe update van het industriële platform een ​​aantal digitale diensten omvat voor het monitoren van het programma “Future Factories”, gericht op het vergroten van de acceptatie van fabrieken voor de beste wereldwijde praktijken op het gebied van de Vierde Industriële Revolutie , waardoor de productiekosten worden verlaagd en het concurrentievermogen en de operationele efficiëntie van fabrieken worden vergroot, terwijl investeringsmogelijkheden in de sector worden geboden.

Ze wees erop dat het programma tot doel heeft een database op te bouwen voor de studie van de industriële markt en kansen te bieden op basis van de studie van gedrag en interesses in het gebruik van kunstmatige intelligentie, evenals een “ondersteuningsprogramma” -dienst voor de competitieve digitale transformatie van de industrie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *