Real Madrid behaalde een grote en grote overwinning voor Al-Hilal Sudanese in de finale van de Club World Cup met vijf doelpunten tegen drie, en slaagde erin de vijfde titel in zijn geschiedenis te bekronen tijdens het toernooi dat in zijn laatste versie in Marokko werd gehouden .

En tijdens de vieringen na de koninklijke kroning staan ​​alle spelers van Al-Merinji op de foto’s van de viering van het WK voor de clubs, zelfs de geblesseerde spelers zoals Korot, die niet meedeed aan het toernooi, maar de afwezigheid van Eden Hazard en Mendy, ondanks hun aanwezigheid bij het team in Marokko.

De krant Mundo Deportivo Española legde uit dat de verwachting is dat Hazard en Mendy komende zomer Real Madrid zullen verlaten, vooral omdat ze in de huidige periode niet betrokken zullen zijn.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *