Hij had niet verwacht dat de Syrische wees “Rabi”, dat zijn wens zijn favoriete Nadia-speler zou zijn, de Saoedische overwinning, Cristiano Ronaldo, omdat zijn video werd verspreid op sociale netwerksites, het hoofd van de Saudi Sports Authority, Turki Al-Sheikh , vroeg om hulp om hem te bereiken.

Het begin werd later gepubliceerd door de Emirati-media van Manzer Al-Mazki Al-Shamsi, via zijn account op “Twitter”, een effectieve video van hem met een kind genaamd Rabie Shahin in een van de Syrische regio’s. Hij vertelt over zijn liefde voor voetbal, en hij wil zijn ouders meenemen naar het stadion om naar Nadia en zijn favoriete speler te kijken, maar hij wil niet.

En communiceer met duizenden mensen met de video van het kind dat sprak met een hoge conversatiefrequentie.

Als u een apparaat gebruikt dat niet geschikt is voor uw apparaat, is het mogelijk dat u dit doet.

غرد آل الشيخ عبر حسابه في “تويتر” تاليباً المحمول من المتابعين وائلً: “يا ولدي أبشر واهلاً وسحلاً فيك انت ووالتك معكي… يا اهل الخير من يوصلني فيه?”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *