De club Paris Saint-Germain heeft een officiële verklaring afgegeven over de blessure opgelopen door de Braziliaanse speler Neymar da Silva tijdens de wedstrijd van het team tegen Lille, die eindigde met een score van 4-3 in de wedstrijd die vandaag op zondag tussen hen plaatsvond in de “Hadiq Al-Amara”-stadion in de 24e ronde van het Franse kampioenschap 2022-2023.

Een van de beste acteurs van een gezonde acteur is een gezonde acteur

En hij legde de verklaring uit dat Neymar da Selfa Sekhz) voor medische onderzoeken gedurende de dag van de maand Al Muqab vla vla vla al vla vla vla

Het komt erbij in de tijd dat het uitkwam.

Volgens de krant “Lobarizian”: “Neymar da Silva zal afwezig zijn bij de volgende wedstrijd van Marseille in de Franse competitie, die aanstaande zondag wordt gehouden in het Field Stadium tijdens de volgende wedstrijdronde”.

De krant legde uit dat Neymar da Silva een week tot drie weken afwezig zal zijn bij Paris Saint-Germain, wat twijfel doet rijzen over de toekomst van de Braziliaanse ster.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *