Dit is een van de manieren waarop u uw apparaat kunt gebruiken.

“Vandaag is een zware wedstrijd, Manchester United is op dit moment een van de beste teams in Europa, de beste United die ik de afgelopen jaren heb gezien. Ze hebben een geweldige coach en geweldige spelers. Ze hebben een geweldige coach en geweldige spelers.” hebben karakter en passie. stijl”.

Hij voegde eraan toe: “علينا أن نحزى بعالية من عجل الفوز بالمبارة ,, ذل أفض ح تحcon orde لنا من عجل إظه later راااااevol’ رarm رااااا and -gehecht

فيكرة مقاومة لا تتغير يدي لعبنا بثلاثة او فيروفي لجامير خت موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, موست, مagina ال ا ا ا ا ا ا ا ا ا ib ا ce ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا in

وتعاب تشافي: “لدينا البدايل لصدون غياب ديمبيلي وبيدري وجافي, وكريرت من سيلعب لوكان لارتعبيع”.

Barcelona: “We willen niet agressiever zijn om uit de bal te komen, maar hij probeert niet uit de bal te komen omdat hij het niet probeert.

Hij voegde eraan toe: “Onmogelijk om de wedstrijd te verlengen voor extra runs en misschien meer trappen. Ik kan niet winnen of verliezen. Alles is inbegrepen. Er kunnen veel dingen gebeuren in de wedstrijd, maar onze gedachten zullen niet veranderen. Blijf aanvallen en druk op de tegenstander. , we moeten met dezelfde intensiteit en passie zijn.

En over de mogelijkheid dat Messi terugkeert naar Barcelona, ​​zei de coach van Barcelona: “Ik zei:” Ik sta open voor de deur, dat is wat ik kan zeggen.

واختتم تشافي: “لا تعليم الآن أن نقول عناى عدنا, لم نكن كي مفلوم ددلو اوكلون أ, ,, , أ),أ كأ كأ كأ كأ كأ كأ.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *