Als “het programma” wordt weergegeven, is het mogelijk om dit te doen. Meer details over deze bal.

و ذكر مركز الفلك الدوليل عبر الصفحة على تويتر”, أن “De vuurbal die vanmorgen in de lucht van de Emiraten werd gezien, begon ik op te merken toen hij boven het randgebied was met een snelheid van 80 km en een snelheid van 21 km met een snelheid van 21 km in de seconde”.

Hij voegde eraan toe: “Je hebt geen maten groter dan 65 μm”. Antwoord: “De controle is minder dan 6,5 en de prijs is minder dan 10 cm”.

En voordat er ook een “vuurbal” vergelijkbaar met de Emiraten verscheen, zei hij in maart 2019: “De heldere vuurbal die in de lucht van de Emiraten werd gezien, was een hemellichaam dat met hoge snelheid de atmosfeer binnendrong, en het is geloofde dat het daar in de woestijn viel.” .

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *