Ik heb vrijdag in het Witte Huis aangekondigd dat de Verenigde Staten en de rest van de landen die lid zijn van de zeven grote industrielanden exportbeperkingen en een nieuwe ronde van sancties tegen Rusland zullen opleggen, nadat de Russische aanval op Oekraïne was begonnen.

En van de Verenigde Staten en hun bondgenoten wordt ook verwacht dat ze maatregelen nemen om het ontduiken van sancties tegen te gaan en extra druk uit te oefenen op andere landen om te kiezen tussen de Verenigde Staten of Rusland.

En het kwam naar buiten in een verklaring aan het Witte Huis, en het werd aangekondigd door het Bloomberg News Agency dat het bedrijf in China, Rusland en andere landen zou zijn.

Deze lijst is bedoeld om te voorkomen dat bedrijven die erop staan ​​soortgelijke connectoren, software en andere technologieën kopen die zijn gemaakt in de Verenigde Staten of onder Amerikaanse intellectuele eigendomsrechten. Als u een van de volgende manieren gebruikt om uw telefoon te gebruiken, is Y Ya Ya Ya تستG.

وتركز السباع على 12 استفادة فالية روسية عداد محمولين روس تعليق الإدأ الإدأا healthy.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *