Het einde van de viering van de oprichting van het Koninkrijk Arabië Saoedi-Arabië

We haalden er mooie herinneringen in op, die bijdroegen aan het versterken van de familieband tussen de kleinkinderen en de voorouders, en we haalden er de gedachten van de bejaarden in op, door onze waardering voor hun verleden, hun belang en wat ze ons gaven totdat we bereikten wat we vandaag hebben bereikt, en de kenmerken van trots, tevredenheid en waardering voor het erfgoed en de tradities van Saoedi-Arabië, het authentieke van eten, mode en kunst, verschenen.

De mensen van het land zijn gezond en gezond. Vla amahatnik اماGAM اماGa.

Ik zag het landschap en ik fotografeerde de kaart van het koninkrijk, en het licht kwam van de aarde, en de geur van de wierook kwam uit de aarde, en de diversiteit van de mensen, en de eenheid van het hele land.

فالشكر لله الدهي سخر لنا ولبلادنا القاعد الموحد الملك عبدالعزير بن عبدالرحمن رحمه الله ومن قبله الإمام المستصور محمد بن سعود عليه الملوكنا على مدا 3 قرون.

سنبقى فخورين بناسم البلاد, حارسين لحماه, مرددين بكل فخر, حكم لله تم للملك سلمان ب؆ عبزدال ونباهي بولي الاحد اميرنا وتموحنا ومستقبل احفدنا صنع رويتنا وعراب احدرنا امير محمد ب

Het is mogelijk om de wasmachine te gebruiken. Hoe u uw geld kunt verdienen

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *