Hij ontmoette Muammar Al-Iriani, de minister van Informatie van Jemen, en Dr. Riad Yassin, de ambassadeur van Jemen in Parijs, de directeur van het Departement van het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en Jijan en een aantal ambtenaren in de Franse Ministerie van Buitenlandse Zaken, om de laatste politieke situatie in de Jemenitische arena en de bilaterale betrekkingen tussen de twee landen te bespreken om ze te versterken.

En hij zei dat hij sprak over het stabiele en permanente standpunt van de regering over de kwestie van het bereiken van alomvattende, eerlijke en duurzame vrede, en het ondersteunen van regionale en internationale inspanningen gericht op het beëindigen van de oorlog en het bereiken van een alomvattende politieke regeling, het wegwassen van de steun van de Houthi milities en het afwijzen van alle vredesinitiatieven en hun permanente pogingen om onlogische voorwaarden op te leggen; Dit is het enige wat u hoeft te doen.

Hij beschreef de praktijken van de Houthi-militie en hun voortdurende pogingen om een ​​economische crisis te creëren in de gebieden van de legitieme regering door zich te richten op het verbod op olie-export, dat de humanitaire crisis voortdurend bedreigt en verergert, en sprak zijn waardering uit voor de steun die Frankrijk heeft verleend aan het humanitaire responsplan voor Jemen voor het jaar 2023 financieren.

وجدد المتحدة على ستينة القدم الرياسي led by the President Dr. Rashad العليمي رياسيم القدمة الرياسي, من ديزوة أوثة الوحمنيتا عن عن السعودة اليمني, والطاطي عليه العاطي على الذهبة و العنيتافة إدفة على الأوحاء العليمي و دوبوت في الهذا الشعن.

En de prijs voor de inspanningen van de Sharia Support Coalition onder leiding van Ashqa in het Koninkrijk Saudi-Arabië.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *