Barcelona is superieur aan zijn traditionele rivaal, Real Madrid, Spanje, in de geschiedenis van de confrontaties en het aantal titels dat de twee teams hebben gewonnen voordat ze tegenover elkaar stonden in de halve finale van de King of Spain Cup in het Santiago Bernabéu Stadion in de Spaanse hoofdstad, Madrid, vanavond om Caïro-tijd.

Historisch gezien hebben Real Madrid en Barcelona elkaar ontmoet in 35 eerdere wedstrijden in de Copa del España, waar Real Madrid 12 wedstrijden won, Barcelona 15 wedstrijden won en 8 wedstrijden gelijk speelde, 67 keer.

De laatste wedstrijd, in de halve finale van de Beker van Spanje voor het seizoen 2018-19, de heenwedstrijd in het stadion “Camb No” eindigde met een 1-1 gelijkspel, voordat “Al-Blujerana” de heenwedstrijd won tegen “Santiajo Bernabeu” met drie strakke lijnen.

311 á 311 á 311 á 311 á

En aan de andere kant, ي ي ي يعتgne ريال مدردير المركز الإلى من هذ حصد تحميل كأ…. إ 20 en ا ا ا gezond ا ا gezond.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *