De Russische onderminister van Buitenlandse Zaken, Yefghini Ivanov, kondigde aan dat het land werkt aan overeenkomsten om inreisvisa voor burgers van Rusland in te trekken met 11 landen, waaronder 4 Arabische landen: Saoedi-Arabië, Bahrein, Oman en Koeweit.

واقل «إيفانوف» على الأنباء «تاس» روسیکی, إن شریک فیلم استقامی کے کے کے کے کے ہے آشیرات للموتاینین الروس ما هذا الدول, فی شاهدی فیلم من امعل کیں کے.

De plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken van Rusland legde uit dat deze landen zijn: Bahrein, Oman, Saoedi-Arabië, Bahama’s, Barbados, Haïti, Zambia, Koeweit, Maleisië en Mexico.

Hij voegde eraan toe: “De uitvoerbaarheid van het onderhandelen over en het bereiken van overeenstemming over dergelijke overeenkomsten, en de snelheid waarmee ze worden ondertekend, zijn gerelateerd aan de Russische kant en de partners aan de andere kant”, erop wijzend dat “wanneer de overeenkomsten worden gesloten, de Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zal het zeker aankondigen”.

En de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Серги Лафров, kondigde in februari vorig jaar aan dat Rusland van plan is een systeem in te voeren zonder samenwerking met 11 landen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *