Als u een automatische incasso uitvoert, kunt u de kosten van het programma wijzigen.

واقل في تغريتة على حسابه بـ”تويتر”, انه من هتول أمتار المحمولة من حلقة لشبه غزيرة وحبت برد على بريق من حايل وجوف وتبوك والمدينة ومكة والباحة وعسير وجوبو وشرق شمالية فالقسيم وشمال Sharqiyah ما رياح المغبرة.

Hij voegde eraan toe dat de verwachting is dat de temperatuur geleidelijk zal stijgen ten opzichte van de huidige situatie.

Eerder vandaag had het Nationaal Meteorologisch Centrum voorspeld dat onweersbuien vergezeld van actieve winden het horizontale zicht zouden beperken tot delen van de regio’s Jazan, Asir, Al Bahah, Makkah, Al Madinah, Tabuk, Al Qasim, Ha’il en zich zouden uitstrekken tot delen van de noordelijke grensgebieden Sharqiyah, والرياض.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *