Onder auspiciën van prins Mohammed bin Salman worden de kroonprins van Saoedi-Arabië, de premier van Saoedi-Arabië, prins Faisal bin Bandar, de gouverneur van de provincie Riyad en de grote weldoeners en donateurs van de National Charity Foundation geëerd tijdens de tweede jaarlijkse prijsuitreiking.

De ceremonie zal worden gehouden op het “Ihsan” -platform om de bijdragen van de mensen van liefdadigheid in het Koninkrijk te waarderen, in het kader van wat de bewaarder van de heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz Al Saud, heeft gegeven om liefdadigheidswerk te ondersteunen, met een overzicht van de impact van deze liefdadigheidsdonaties, die meer dan 4,8 miljoen mensen hebben geprofiteerd.

En er is besloten dat tijdens het evenement kwaliteitsdiensten zullen worden gelanceerd om het inzamelen van donaties door grote weldoeners voor in aanmerking komende kansen te vergemakkelijken, en hen in staat te stellen donaties te verdelen over verschillende liefdadigheidskansen volgens hun keuze, met verwijzing naar de verbeteringen en updates die hebben toegepast op het platform met als doel gebruikers de gemakkelijkste en snelste donatie-ervaring te bieden.

وتحرس على إحسان» platform sinds de lancering op de activering van initiatieven die sociale verantwoordelijkheid bevorderen, en vernieuwing van diensten en programma’s voor het grote publiek, met het voordeel van de uitkeringscategorieën in alle liefdadigheidsdomeinen “sociaal, onderwijs, gezondheid, huisvesting, voedsel , welzijn en andere”; De kosten van het geld bedragen 3 milliara riyals.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *