The weather forecaster expected عبد العزيز الحصيني, ان يوم يوم توردوة المحمولة الممترا الربو عشر على پان الفورجة حايل تمتد الى بطريقة من القصيم والمدينة بطائرة من على غزيرة وحبات برد و جريان السيول.

Hij voegde er in een tweet op “Twitter” aan toe dat de weersomstandigheden zich uitstrekken tot delen van de noordelijke en oostelijke grenzen, en het zuiden van Tabuk en het noordelijke deel van het land, en delen van de zuidelijke hooglanden met lichte tot matige regenval.

Het Nationaal Meteorologisch Centrum voorspelt in zijn rapport over het weer van vandaag dat er nog steeds kans is op lichte tot matige onweersbuien, die zware periodes kunnen bereiken, gepaard gaand met koude windvlagen en actieve winden die stof en stof veroorzaken, waardoor het horizontale zicht in delen van de gebieden van Jizan, Asir en Al Bahah.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *