Onder de bescherming van koning Salman bin Abdulaziz Al Saud – moge God hem beschermen – en in aanwezigheid van Zijne Hoogheid Prins Faisal bin Bandar bin Abdulaziz, de gouverneur van de provincie Riyadh, de minister van Human Resources en Sociale Ontwikkeling, de voorzitter van de raad van bestuur of Trustees, onderscheiden met prinses Saita bint Abdulaziz voor uitmuntendheid in sociaal werk.

Het hoofd van het Uitvoerend Comité, een lid van de Veiligheidsraad, evenals prinses Nouf bint Abdallah, benadrukten het belang van lokale productie voor sociaal werk, vooral omdat het een reëel effect heeft op de stroom van dit werk door ondersteuning en motivatie en mogelijkheden voor rehabilitatie creëren.

عصرة المصرينة نوف إلى أن عليها خديم الحرمين الشريفين – حفظه الله – اهله – للحفل ل دلران على دellig.

Omdat tussen de algemeen directeur van de prijs, Dr. Fahd Al-Mughloth, de tiende ronde van de prijs 3 maanden duurde om de winnaars te selecteren, aangezien er veldbezoeken aan verschillende regio’s van het Koninkrijk werden geregistreerd, om te stoppen bij de genomineerde werkt en evalueert ze, en selecteert vervolgens de meest concurrerende programma’s en werken.

Hij legde uit dat de zes categorieën van de onderscheiding excellentie in nationale prestaties voor entiteiten omvatten, excellentie in islamitische schenking voor schenkingsentiteiten, excellentie in sociale werkprogramma’s voor non-profitorganisaties, excellentie in leiders van sociaal werk, excellentie in sociale verantwoordelijkheid voor bedrijven, en excellentie in ecologische duurzaamheid.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *