في مشاهد من مزاهر التشوه البسري حزر الباعة الجائئ يه الاب العرضاء وحض العية وحضum المجام الدراG الية وحض

ورصدت لنظة “الوعام” اليوم, الباعة المتجولين بعرباهتم وافتراشهم للارض بالمنتجة المنطقة لمحافظة الطايف, specifically في الساحات والترقات لمسجد عبدالله بن العباس.

En hij vroeg een groep inwoners van het Altaif-gouvernement, het Altaif-gouvernement en de Algemene Administratie van Verkeer om de verspreiding van al-Maftarshin en touringcars in de afgelopen periode te beperken of te organiseren, aangezien het een probleem is geworden dat de gemeenschap in Al plaagt. -Taif, vooral omdat het vaak tot verkeersproblemen leidt.

“الوعام” had een ontmoeting met burger Ali Al-Maliki, die probeerde de uitingen van visuele beperking die zich in de centrale regio voordoen te behandelen en de aanstootgevende deeltjes te verwijderen die zich willekeurig verspreiden en werken zonder regelmatige monitoring.

Hoe u uw geld kunt verdienen

Terwijl de burger Muhammad bin Omar zei dat het centrale gebied lijdt onder het gebrek aan controle, bevestigde hij dat het passeren van de pelgrims en hun bezit van een deel van de weg verkeersopstoppingen veroorzaakt, evenals hun vernietiging van het aangrenzende gebied naar de moskee, die is voorbereid voor het parkeren van voertuigen, verhindert het in- en uitrijden van parkeerplaatsen.

De toeristische gids Saber Al-Asiimi zei dat het centrale gebied door veel gasten van Rahman wordt bezocht omdat het een historisch gebied is en het beeld van Al-Taif weerspiegelt, en bezoekers van dit gebied uit verschillende landen vragen zich altijd af wat ze in zo’n onbeschaafd gebied zien. landschappen in het Koninkrijk, aangezien het een beschaafd land is en zonder willekeur in het beste beeld zou moeten zijn.

Hij voegde eraan toe Al-Asiimi: “Het was mogelijk om het zicht op de stad te verbeteren en de visuele handicap van de centrale regio te behandelen door de hutten te maken en ze te huren tegen een nominale prijs voor het productieve gezin, en door vrij werk te oefenen onder de jeugd van de regio.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *