تتشرف العربية العربية للمسجد الحرام والمسجد النبيوي عبر مجموعة الملك عبدالعزيز لكسوة الكعبة بتعدلة علم الملكة العربية السعودية بصفحة على قاعدة والتميز.

Het omvat het gebruik van groene steunstof in de montage, met afmetingen van 148 cm × 180 cm, zodat het na naaien en naaien 100 cm × 150 cm zal zijn, en de geschriften van het woord van eenheid zullen 36 cm × 83 cm meten.

Het wordt gebruikt door de Assemblee van Koning Abd al-Aziz voor de fabricage van de Kaaba’s eremachine, een Japanse borduurmachine genaamd “Tajima”. fabricage van de nationale vlag, gedurende 5 uur.

Dit gebeurt onder leiding van de algemene president van de Al-Masjid Al-Haram en de Moskee van de Profeet, sjeik Dr. Abd al-Rahman bin Abd al-Aziz al-Sadis, omdat de vlaggen trotser zijn op het land en uitdrukking geven aan de culturele kenmerken en tradities die zijn verworven door zijn plaats, geschiedenis en religie, en de betekenissen die het met zich meebrengt als een teken van opoffering en de glorie van het opbouwen van de natie, dus ik ontdekte dat die kennis de grootste kans van slagen had.

En de nationale vlag heeft een rechthoekige vorm met een groene rand en de grootte van de nationale vlag is een derde van de lengte van de nationale vlag.

Als ik een van de beste mensen van mijn leven ben, twee keer als ik

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *