Het Nationaal Meteorologisch Centrum verwachtte vandaag op zaterdag temperaturen in het Koninkrijk, waar Mekka de hoogste temperatuur registreerde met 33 graden Celsius, terwijl Tarif de laagste temperatuur registreerde met 7 graden Celsius.

temperatuur in het Koninkrijk

عصر المركز عبر انفوجرافيك على تويتر, أأ أن حامعة في مكة المكرمة سجلY 33 den ج و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و و

Het centrum voegde eraan toe dat de graad van trans in Jeddah en Wadi al-Dawasr sajnos 31 graden Celsius is, zoals geregistreerd al-Qnfudah

Hoe werkt het?

Het Nationaal Meteorologisch Centrum verwacht in zijn rapport over de weerstoestand voor deze dag – بمشيئة الله تعالى – dat de kans nog niet rijp is voor langdurige onweersbuien vergezeld van actieve wind waardoor stof en stof het horizontale zicht in delen van de regio’s beperken of Najran, Jizan, Asir, Al Bahah, Makkah. المدينة المنورة , الرياض , القصيم , حايل وتدد إلى الأجز الساحلية الس الساحستوي الاوك , ك ك ا zdrav ا zdrav الك الساح , الساح , الاءا الساح , الساح , الساح , الساح ك الساح ك Dit is het geval.

De temperatuurniveaus in het Koninkrijk zijn als volgt:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *