editie van het Nationaal Centrum van Al-Risaad د.

En het midden, van de lengte van matige tot zware regenval in de Jizan-regio, vergezeld van activiteit in oppervlaktewinden, en naar beneden in het bereik van horizontaal zicht, en vallende kou en stortregens, op de beschermers van Abu عريش, واحد المسرحة , والدرب, والتوال, وبيش, وسمطة, وسبيا, زمد, en de gebieden Open wegen en snelwegen.

Het apparaat heeft een looptijd van 10 uur.

كما هطل y سباح اليوم, أمتار diversen من حديقة إلى مديترة, ع على وقري ومر وحج وليد وماا[‘sولأح’ssieوaagd’

Als u een apparaat gebruikt, kunt u het apparaat gebruiken.

En het centrum verwacht in zijn weerbericht voor deze dag – in Gods genade – dat de kans niet zal blijven bestaan ​​voor een langere periode van matige tot zware onweersbuien, leidend tot waterstromen, vergezeld van actieve winden die dust and dust, limiting the range of horizontal visibility and gusts of cold in parts of the areas of Najran, Jizan , عسير, الباحة, مكتا المكرمة تمتد على العربية من المدينة المنورة من المدينة المنورة على على البيضاء من الرياض, القصيم, حايل, الجوف , Als u een probleem hebt met het gebruik van het apparaat, kunt u dit doen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *