Onder auspiciën van prins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, kroonprins, premier, voorzitter van de koninklijke autoriteit voor Al-Mahahafah Al-Ala, begint de Al-Ala Cup of Hajj-competitie morgen, dinsdag, en gaat door tot de volgende Vrijdag 17 maart, georganiseerd door de Royal Authority for Al-Ala Governorate in samenwerking met de Al-Itihad Al-Saudi للهجن.

Interessante 16 posts, 6 posts meer dan 16 posts, 10 posts om te laden. Het evenement omvat ook een aantal diverse activiteiten die beschikbaar zijn voor aanwezigen, waaronder artistieke, muzikale en culturele optredens, evenals een unieke erfgoedmarkt en kunst- en ambachttentoonstellingen die de oude cultuur van de pelgrims laten zien. De totale waarde van de competitie is meer dan 80 miljoen RYAL.

4 weken van de week, 40 uur per dag, . Elke dag in het toernooi is anders dan de races en stelt de snelheid, capaciteit en uithoudingsvermogen van de atleten op de proef.

ويحدف العلا للهجن, which is the occasion of the strongest and greatest, وبمتابة العلام للهجن, على المتحدة بتتوير الهجن العريقة, تعليقة بتوير الهجن العريقة, تعليق الإبراز العلا العريق الملاقة المقاومة للحجن العريقة, تعليقة إلى عبراز العلا العلى العريق الملاقة المقاومة للهجن العريقة.

De duivensport en zijn races krijgen speciale aandacht van de islamitische regering, die deze wil ontwikkelen volgens de visie van ambitie en vooruitgang, en het erfgoed en de integriteit van het koninkrijk bewaart, terwijl het belang van dergelijke races voor het aantrekken van duivenliefhebbers uit burgers, bewoners en toeristen, waarna deze sport zijn plaats heeft gereserveerd, meer sporten beschrijven

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *