Manchester United versloeg de gastheer Real Betis met een score van 1-0 in de wedstrijd die donderdagavond tussen hen plaatsvond in het stadion “Binto Fiamarin” tussen de competities in de vierde ronde van de European League “Europa League” voor het huidige seizoen 2022-2023.

جاء حدف المبار الوحيد نجم الإنجنزتنستيزologische Marcus Rashford موقع 55 من اما ازدو ا اGر ا ادر ا glo Godi ايستو ا ceeks اGرummer اGر ا ا waar

Met dit resultaat plaatste Manchester United zich voor de kwartfinales van het EK nadat het met succes de weg had geëffend voor een ruime overwinning ten koste van Real Betis in het stadion met een score van 4-1 en de verzoening van de fans na de zware wedstrijd. nederlaag van Liverpool met zeven doelpunten.

وباتريلا المحمدة مان يونايتdro بالفوز الكبير شهله شهله وتملين العبوكول وتختى دور ال ال ال ال 16 16 و zdrav .’a.

En Real Betis slaagde er niet in het stadion en het publiek te gebruiken om een ​​voetbalwonder te bereiken en te winnen met een groot resultaat, en met een verschil van 3 doelpunten trokken ze een ticket om zich te kwalificeren vanuit het stadion om de taak om naar de finale te gaan te vergemakkelijken kwartaal.

Manchester United is doorgedrongen tot de achtste finales van de Europese competitie na in totaal met 4-3 te hebben gewonnen van Barcelona, ​​terwijl Real Madrid door is naar dezelfde ronde nadat het de groepsfase van de Euroball-competitie niet heeft gehaald.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *