De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een update aangekondigd van het volg- en classificatiesysteem voor de varianten van het “Corona” -virus, om het wereldwijde landschap beter weer te geven en om de snelle verandering van de “Omicron” -mutatie te begeleiden.

وسنفت “الصحة العالمية” والفائرة» و«بيتا» و«جاما» و”دلتا» على عنها «متحورات متحورة متحدرة عملاً», with the focus now on the study of the new mutations for the «اوميكرون» variant that appeared in 2022.

Er wordt uitgelegd dat de varianten van «اوميكرون» die momenteel worden gecontroleerd «XBB 1.5» zijn, die momenteel de meest agressieve en wijdverbreide is, en het is een variant die «interessant» is, terwijl 5 andere varianten «niet gestuurd», namelijk: «CH.1.1» en “BA. 2.75” en “BQ.1” en “XBB” en “XBF”.

De organisatie ontdekte dat “micron” -virussen 98% uitmaken van de virussen die momenteel circuleren, en ze infecteren de bovenste luchtwegen: “de keelholte en luchtpijp”, en infecteren niet de onderste luchtwegen zoals de vorige varianten die de longen aantasten, dus dit betekent niet dat “micron” لم عرض للصحة عاعة.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *