Hoe u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld

Hoe dan ook

Het Nationaal Centrum voor Meteorologie heeft vandaag een voorafgaande waarschuwing afgegeven voor matige tot zware regenval in de Asir-regio, inclusief de bijbehorende effecten, oppervlaktewindactiviteit en zichtbaarheid overdag, hagel en rivierstromingen, inclusief de stad Abha en de gouvernementen Uhud Rafidah, Harijah , Ruwaa, Khamis Mushait, Sra’at Ubaidah en Dhahran Al-Junoub. .

Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken.

Hoe werkt het?

ونبه نبوتي للرساد يوم من حتول امتراد امترادي على جزيرة على جازان بروجة على جازان فيفا, وحروب, ومركز الفطيح.

Het is mogelijk dat het apparaat ongeveer 9 seconden lang is.

Hoe werkt het?

En het Nationaal Meteorologisch Centrum voorspelt in zijn rapport over de weerstoestand voor deze dag – in Gods genade – dat de kans op matige tot zware onweersbuien, vergezeld van actieve winden die stof en stof veroorzaken, het horizontale zicht en sneeuwbuien zal beperken zal leiden tot de waterstroom in delen van Najran. , Jazan, عسير, en het strand strekt zich uit tot de hoogten van de Mekka-regio, evenals delen van de Riyadh en oostelijke regio’s, terwijl oppervlaktewinden die stof en stof veroorzaken actief zijn in delen van de regio’s Tabuk, Al-Jawf en de noordelijke grenzen, evenals de vorming van mist tijdens de nacht en vroege ochtenduren Uit de regio’s Najran, Jazan en Sier.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *