Barcelona herwon het prestige van het stadion opnieuw in de El Clásico tegen Real Madrid, na tweemaal te hebben gewonnen van het doel in de wedstrijd van de 26e ronde van de Spaanse competitie, waarin hij erin slaagde Albufeira te verslaan. Dit is de manier waarop u uw telefoon kunt gebruiken.

 

De eerste helft eindigde met een positieve gelijkspel tussen de twee teams met een doelpunt voor elk team, en met de negende minuut nam Real Madrid het voortouw met een tweede doelpunt nadat Vinicius een kruising had gestuurd. تسجيل التفاصيل من تleiding من تسديدة لم جائئة كورتوaker جائئة كورتوaker جائئة كورتوaker جائئة كورتوaker جvast Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken.

 

Toen we de tweede helft ingingen, kantelde het veld naar de verdediging van Real Madrid, waar Barcelona hard aandrong om de leiding te nemen. een verbluffende pass van Modric, hij was in staat om alleen de buurt van Barcelona te bereiken.

 

Lefandowski verscheen in meer dan één bal, maar hij kon niet scoren, hetzij vanwege de genialiteit van het veld, hetzij omdat hij de aanvallen in het doel niet goed beëindigde, maar de oplossing kwam voor Real Madrid via een invaller in de 81e minuut , after receiving a cross from Carfajal in the middle of the crowd in the area, he blocked it with one touch in the net. ليسور ساني المحموله للريال للريال للريال للريال للريال للريال باقدام الأولي بقدام الريال للريال للريال للريال بقدام المجلسي للريال للريال بقدام للريال للريال De goals van لللريال

 

Real Madrid werd in de laatste minuten verslagen, maar het was niet genoeg, want Barcelona scoorde een geweldig doelpunt om het prestige van Camp Nou terug te winnen, de hoop van Real Madrid in Al-Liga teniet te doen en met 12 punten te stijgen door de vervanging van Kisiyeh in een prachtig spel dat begon van Leif en onder hen Lafati die de vertaling van Kisiyeh in het doel stuurde.

Dit artikel is gepubliceerd Barcelona wint de klassieker met twee doelpunten voor Real Madrid للمرة الأولي علي Al-Awiyam Al-Elektroniyeh.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *