De pers heeft gemeld dat de club Paris Saint-Germain bereid is om 200 miljoen euro aan compensatie te betalen voor het contract van de Noorse ster Airline Holland en de opname ervan in de zomer, met de bedoeling het paar Lionel te verlaten Messi en Neymar Junior in de zomer.

De Spaanse krant “Marca” meldde dat de Franse club teleurgesteld is vanwege de aanhoudende blessureproblemen van de Braziliaanse international Neymar da Silva, aangezien hij de laatste vijf wedstrijden van het team in alle competities miste vanwege een enkelblessure, en zegt dat hij zal afwezig zijn tot het einde van het seizoen.

Als u een apparaat gebruikt, is het mogelijk om het apparaat te gebruiken.

En het contract van de speler die 31 jaar oud is in de zomer van 2025 betekent dat Paris Saint-Germain een goede prijs uit de verkoop kan halen, en het is mogelijk dat hij klaar is om te vertrekken in een gratis transferovereenkomst aan het einde van het seizoen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *