Als u het water uit de lucht haalt, is het belangrijkste om gebotteld water op te slaan uit de buurt van opvallende geuren en zonlicht, door het op plaatsen te plaatsen met goede ventilatie en niet 2 maanden voor de langere periode van 2 maanden.

ون بهت «الحدودة والدواء» إلى على على على على على تعليقة عن عن عن المتحدة المحمولة و عن عن عن عن عورة الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط الإط اekenen

Ze voegde eraan toe: “Bij het gebruik van flessenwatercontainers (al-Jaloon), houd er rekening mee dat de fles regelmatig moet worden schoongemaakt en onderhouden, en bij het bewaren van flessenwater is de houdbaarheid van het product 12 maanden, dus het heeft de voorkeur om de opslagperiode niet langer te verlengen, zodat u geen veranderingen in uw account ervaart.

Dit is een van de manieren waarop u het apparaat kunt gebruiken (in het Engels). أ أ وكذ س وكذ وكذ ب وكذ ب وكذ ب وكذ ب وكذ خ وكذ وكذ وخ وخ وخ وخ وخ وخ وخ وخ وخ وخ وخلية الغ) الغ).

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *