أكمل فرع الحلال الأحمر السالكولا في فوقة مكة المكرمة التحدير لتهم الختريج الإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإالإال الإلascشib الإogramm الإستarige الإiner الإiner الإiner الإiner الإiner اekenen

De directeur van Al-Halal Al-Ahmar in Mekka, Dr. Mustafa Biljoon, zei dat het plan de voorbereiding omvatte van meer dan 30 alarmcentrales, waaronder 7 alarmcentrales in de Al-Haram Al-Sharif, 17 binnencentra en 6 buitencentra. centra, naast 12 “hybride” teams uitgerust met meer dan 75 auto’s. İsaaf is uitgerust met de nieuwste apparaten en medische apparatuur, en de menselijke kracht heeft 787 werknemers bereikt.

Het kan ongeveer 4 uur per dag duren, of 20 uur.

Als u een abonnement neemt, betaalt u een bedrag van 900 900 dollar. Hoe u uw geld kunt verdienen

Het doel van het plan van de organisatie is om zich vroeg voor te bereiden om de gasten van de Meest Barmhartige te dienen, om alle materiële en menselijke middelen in te zetten om de beste medische noodhulp en noodhulp te bereiken, om Al-Haramin al-Sharif en de omliggende gebieden te bestrijken tijdens de heilige maand, en om het vrijwilligerssysteem te activeren en te profiteren van de mogelijkheden van de jonge natie om bij te dragen aan de verstrekking van medische noodhulp tijdens deze Het seizoen is binnen de Al-Haram Al-Makkai Al-Sharif, evenals de uitbreiding van de hulpdiensten op sommige van de locaties die nodig zijn in de laatste acht maanden van de ramadan, die worden bepaald in overleg met de relevante autoriteiten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *