Het ministerie van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk Saoedi-Arabië heeft een verklaring afgegeven waarin staat dat het besluit is genomen door de Israëlische autoriteiten om hen toe te staan ​​terug te keren naar hun huizen in de noordelijke delen van de Westelijke Jordaanoever in het land Palestina.
Het ministerie weigerde de sterke oppositie van het koninkrijk tegen dit besluit, dat in directe tegenspraak is met en in strijd is met alle internationale wetten, bijdraagt ​​aan het ondermijnen van regionale en internationale vredesinspanningen, en de wegen van politieke oplossingen op basis van het Arabische vredesinitiatief belemmert, en garandeert de oprichting van de Palestijnse staat op de grens van 1967 en de hoofdstad van Oost-Jeruzalem.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *