Neom gelanceerd, vertegenwoordigd door het beheer van sociale verantwoordelijkheid van Neom’s “Safn Senses” -versneller, de eerste in zijn soort, gericht op het bouwen van een geïntegreerd systeem voor bedrijven in de regio’s Neom en Tobuk, en het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven, ambachtslieden, professionals en innovators, en innovatieve bedrijven die in staat zijn om verandering teweeg te brengen.

وتبدا مسرعة نيوم في ترجمة من تاريخ 26 مارس وساحب الناونافين اديا من راحجبين في حقيبة إلى المشارك ترجمني المكتف في المصرة على عليه في المصرة من تاريخ 26 مارس وستمتر التقديم إلى 14 مايو.

Het intensieve trainingskamp begint op 28 mei en duurt twee dagen, waarin 150 ondernemers intensief worden getraind in verschillende vaardigheden, waaronder de basisprincipes van succesvol zakendoen, het begrijpen van klanten en het aantrekken van ondersteunende investeerders.

Na het trainingskamp worden de beste deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan het acceleratorprogramma, dat 10 virtuele weken zal duren, van mei 2023 tot augustus 2023, en zal eindigen met een proefdag in Tabuk om hun projecten en producten te presenteren. het programma zullen de deelnemers tijdens de sessies voorzien worden van de nieuwste toepassingen en wereldpraktijken.Verschillende begeleiding met experts, en het zal beschikbaar zijn voor deelnemers die het programma hebben afgerond.

De uitvoerend directeur van Governmental Affairs in Niyum, Mashari Al-Matieri, zei: Het idee van het Niyum Accelerator Program “Safn Sinsz”, dat werd ontworpen na uitgebreide studies van de marktsituatie, kwam ter ondersteuning van ondernemers en eigenaren van opkomende bedrijven in de regio’s Niyum en Tobuk, door middel van wetenschappelijke en praktische cursussen die bijdragen aan de ontwikkeling van hun capaciteiten.

Merk op dat het programma in de eerste fase zich zal richten op bedrijfsontwikkeling, kleine en middelgrote bedrijven, onafhankelijke en creatieve sectoren, met name in de bouw, voeding, nieuwe media, toerisme, kunst en cultuur.

Het volgt op de snelle lancering van een educatief platform in het Arabisch om jong talent op te leiden, onder toezicht van lokale en internationale experts op het gebied van bedrijfsbeheer, evenals de organisatie van gezamenlijke werkervaringen om opkomende ondernemers te ondersteunen en hen te helpen deze te ontwikkelen, naast het creëren van innovatieve productiefaciliteiten, wat een innovatiefaciliteit is, om de geleverde producten te helpen verbeteren en ontwikkelen.

De nieuwe snelheid, die werd gelanceerd in samenwerking met de Blossom Speedway en in samenhang met de Internationale Dag van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid, is een van de belangrijkste projecten binnen het Neom-programma “Safn Senses”, dat tot doel heeft de deelname van jongeren aan de Neom- en Tabuk-regio’s in verschillende sectoren en projecten van Neom, en om te profiteren van investeringsmogelijkheden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *