Als u een computerprogramma gebruikt, kunt u uw telefoon gebruiken.

En hij zei: “Ik ben een kandidaat voor een kandidaat voor muziek, en ik ben er geen kandidaat voor.”

“لما تحلف على شيء يما تكن منفعك فيه أادق en ik ben krankzinnig noch ون, و gezond ا و gezond.

Hij bevestigde tijdens het programma van Al-Liwan met de media Abdallah Al-Madifar: “Ik had een bedrijf met de naam Voice of Al-Jazeera, en het bleek dat de naam mij was opgeschreven, en het Ministerie van Handel en Informatie protesteerde en zei: ‘Ik heb geen geld, ik heb niets’, en toen ging ik naar de advocaten en betaalde 500.000 riyals, en uiteindelijk zei de advocaat: ‘Neem het geld aan. ‘”Het is de moeite waard om te betalen”.

En Mohammed (saw) voegde eraan toe: “Ik bracht de kwestie ter sprake en begon met mijn vader te praten, en ik zag de rechtvaardigheid van alles wat hij had, maar hij was een van de kinderen van het volk, dus schreef hij (vanaf het begin van de dag, hij had gelijk), en ik keerde terug naar de waarheid, en ik was in het verleden.”

واردف: “Afterwards, Jani Al-Mahami تبع الشعرة الإعلامية واسمه فهد قال لي (حنا نبغى كل العقود اللي انت تقربة مع العنتينين بها تعليق بها لنا ومن سبلمنها تلال المدادة) وقلت حدر”.

Vraag: “Als u een aanvraag indient, moet u ervoor zorgen dat de gegevens van NY worden gewijzigd.

En hij wees erop dat hij gek is vanwege zijn persoonlijkheid en zei:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *