De Koninklijke Autoriteit voor de Stad Mekka en de Heilige Plaatsen kondigde de gereedheid aan van de tweede fase van de derde rondweg, die zich uitstrekt tot 22 km, die is verbonden met de weg van de heilige stad, en daarnaast 4 bruggen omvat aan het bestaan ​​van een ventweg aan beide zijden, wat bijdraagt ​​aan de vermindering van verkeersopstoppingen in de hoofdstad المقدسة.

De Chief Executive Officer van de Koninklijke Autoriteit voor de Stad Mekka en de Heilige Stad, ingenieur Saleh bin Ibrahim al-Rashid, zei dat de autoriteit in de stad Mekka is gelanceerd, in samenwerking met het Ministerie van Financiën en Veiligheid van de Heilige Stad. Hoofdstad, de eerste cirkelvormige weg, die de gebieden rond de al-Masjid al-Haram bedient en is verbonden met vitale routes zoals Jebel Omar. ووجهة مسار, وقريبًا مشرو وقف الملك عvers ijk عزيز, على الeks الث الد الث الثeug الثeug ijk الثeug الثالثeug ° morgen الث الثeug الثالثالثeug ° morgen.

De autoriteit kondigde ook een aanzienlijke toename aan van het gebruik van bussen in Mekka, met meer dan 320.000 dagelijkse busgebruikers, die diensten verlenen in verschillende delen van de stad Mekka.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *